ارائه مقاله علمی پژوهشی با عنوان اثر بخشی درمان تصویر سازی ارتباطی بر رضایت زناشویی توسط استاد کلاهدوز در پنجمین کنفرانس ملی نوآوری های اخیر در روانشناسی، کاربردها و توانمندسازی با محوریت رواندرمانی در دانشگاه علامه طباطبایی در سال ١٣٩٨
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://www.civilica.com/Paper-PSYCHO05-PSYCHO05_127.html
کد COI مقاله: PSYCHO05_127
هدف پژوهش حاضر تعیین اثر بخشی درمان تصویرسازی ارتباطی بر رضایت زناشویی بود. روش: در این پژوهش از طرح شبه آزمایشی پیش آزمون پس آزمون با گروه کنترل استفاده شد. جامعه آماری شامل زوجین مراجعه کننده به مراکز مشاوره در منطقه ۷ شهر تهران در سال ۱۳۹۸-۱۳۹۷ بود.
روش نمونه گیری در این پژوهش از نوع در دسترس بود. نمونه از بین ۲۴ نفر از زوجین مراجعه کننده به مراکز مشاوره به صورت در دسترس انتخاب و در دو گروه آزمایش و کنترل قرار گرفتند (۱۲ نفر گروه کنترل و ۱۲ نفر گروه آزمایش). هر دو گروه آزمایش و کنترل، پرسشنامه ی رضایت زناشویی را تکمیل کردند. سپس گروه آزمایش مداخله درمانی شامل آموزش ایماگوتراپی را در ۱۰ جلسه (به طول ۳۰ دقیقه) دریافت کرد و گروه کنترل هیچ آموزشی دریافت نکرد. سپس از هر دو گروه پس آزمون گرفته شد و آزمون پیگیری پس از ۳ ماه در هر دو گروه اجرا شد و داده ها با روش تحلیل واریانس اندازه گیری مکرر تحلیل شد. یافته ها: نتایج حاصل نشان داد آموزش ایماگوتراپی بر رضایت زناشویی اثر معناداری دارد (P> 0/01).
نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده می توان به این نتیجه دست یافت که از روش آموزشی تصویرسازی ارتباطی می توان در زمینه ی بهبود رضایت زناشویی در زوج درمانی استفاده کرد.
دکتر فاطمه کلاهدوز
سوابق ورزشی